standard-title Meer informatie over Klassewerk

Meer informatie over Klassewerk

KlasseWerk; dat betekent werken aan je toekomst, vlakbij huis.

KlasseWerk is geïnspireerd op de methode van Vakbroeders; een sociale onderneming van Rotterdamse oorsprong die met name jongeren een stevige toekomst wil bieden. Samen met onderwijspartners wil Vakbroeders werkloze jongeren opleiden tot vakmannen en -vrouwen. Door te verbinding te maken tussen jongeren, onderwijs, opdrachtgevers en onderhoudsbedrijven, bereiken steeds meer jongeren een baan.

KlasseWerk richt zich niet alleen op jongeren, maar op alle mensen die in een bijstandssituatie thuis zitten. Zij hebben vaak genoeg in hun mars, maar missen het perspectief en de motivatie om aan de slag te gaan. KlasseWerk wil de ambitie in hen aanwakkeren en helpen om een uit een waakvlammetje diep van binnen weer een heilig vuur te laten ontbranden.

What clients say?

Nullam velit commodo sem, at egestas nulla metus vel imperdiet aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra mattis nulla eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis. Nulla facilisi. Mauris et dictum ante. Praesent rutrum velit eget quam elit dui, congue eu ornare vel, mattis sed eros at mattis ipsum.

Loading…